Slået op d.

Bliv SMERTEFRI – få behandling med terapeutisk laser.

Gør som Claudia Rex og få et COMEBACK i dit eget liv!

Hvis du døjer med akutte eller kroniske smertetilstande i dit bevægeapparat eller andre dele af kroppen, er laserterapi en effektiv, noninvasiv og bivirkningsfri måde til at komme problemerne til livs. Vi behandler gigtsmerter, sportsskader, overbelastningsskader og meget mere med gode resultater helt uden brug af medicin og kirurgi.

Eksempler på skader er spændingsskader i nakke og ryg, musearm, tennisalbue, seneskedehindebetændelse, fibersprængninger og mange flere ….

Vi kan tilbyde klasse IV laserbehandling, som er den kraftigste og mest effektive laserterapi i Danmark p.t.

Læs artiklen om hvordan Vild Med Dans stjernen Claudia Rex, ved hjælp af terapeutisk laser har fået sit comeback i denne sæson af Vild Med Dans og er blevet smertefri.

Læs Vild Med Dans stjernens historie her

Slået op d.

Dorthes Migræne…

Dorthe har i mange år haft migræne anfald som hun var nød til at behandle med medicin. Hun har haft 2-5 migræneanfald om ugen. Her er dagbogsindlæg fra det behandlingsforløb Dorthe gennemgik hos EPC-Laser:

1. Behandlingsdag Den 14/1-2017
Mærkede under behandlingen varmen fra laseren, men det var på ingen måder ubehageligt. Kort efter endt behandling kunne jeg mærke hvordan der kom “liv” i de steder hvor migræne normalt sidder og løber ned i næsen, så var jeg spændt på om det ville udarte sig, men efter et par timer var det stort set væk igen.

Den 15/1-2017 – ingen behandling
Mærkede lidt hovedpine og ulmende smerte, men ikke der hvor den plejer og den udviklede sig ikke. Mærkede stadig til den om natten da jeg var oppe med min yngste søn. Smerten sad til venstre for midten.

2. Behandling Den 16/1-2017-2017
Mærkede varmen under behandlingen og blev behandlet på lidt større område i panden, da jeg havde haft lidt ulmende/let hovedpine på et andet område en ellers. Mærkede kun lidt stramning i det normale migræne område, men ingen hovedpine.

3. Behandling 17/1-2017
Glæder mig og er spændt. Mærkede kun lidt stramning i det normale migræne område, men ingen hovedpine.

4. Behandling 19/1-2017
Haft migræne i venstre side, som jeg normalt kun har meget sjældent. Det er ikke den side jeg får laser på. Tog medicin.
Fik laserbehandling i begge sider og det lettede migræne efterdønningerne. Mærkede stadig lidt stramning.
Taget smertestillende inden sengetid grundet rygsmerter.

20/1-2017 – ingen behandling
Havde en nivende hovedpine igen i venstre side. Har de sidste par dage haft ondt i nakken og er spændt helt ned i skuldrene. Har taget smertestillende for nakke og rygsmerter.

5. Behandling21/1-2017
Havde stadig ondt i nakken og spændinger helt oppe i hovedet og frem i panden og næsen.
Blev behandlet i både nakken og i begge sider af panden.
Jeg var en kæmpe kvajpande og glemte at drikke rigeligt med væske. Dehydrerede desværre og havde det som om jeg havde fået solstik, så fik en rungende hovedpine.

22/1-2017 – ingen behandling
Desværre blev hovedpinen til en mild migræne søndag formiddag og om eftermiddagen sendte min mand mig i seng med medicin, da migrænen bare satte sig mere.

23/1-2017 – ingen behandling
Havde det så godt, så jeg var nede og træne for 1. gang i 3 måneder og det var skønt!

Vi hos EPC-Laser bliver simpelthen SÅ lykkelige, når vi hjælper med at nedsætte medicinforbrug eller helt får en smertefri tilstand. Dorthe var til en behandling for nogle smerter i ryggen den 11.2, 12.2 og 13.2. Den 13.2 da hun kom sagde hun at hun følte optræk til et migræneanfald. Hun havde ikke taget medicin. Så ud over behandlingen af ryggen, gav jeg hende en migrænebehandling. Spændingerne forsvandt og migræne anfaldet blev ikke til noget. 

Fra den 23.1 – 13.2 uden migræne er et fantastisk resultat, når vi tænker på at Dorthe havde opstartende anfald der skulle medicineres 2-5 gange ugentligt.

Tak til Dorthe for at dele sin succes historie.