Carbon Peeling

HVAD ER Carbon Peel?

Carbon Peel, er både hudforyngende, og genial til hud der trænger til mere glød. Den giver øjeblikkelig friskhed til huden, og renser i dybden. Laserpeelingen tager ca. 0,015 mm lag af huden, og efterlader huden med en fantastisk, levende og ungdommelig glød. Du vil have en “VIP feeling”  efter denne behandling. Behandlingen reducerer de fine rynker i huden, træt og kedelig hud bliver frisk og energisk igen. Det er en fantastisk behandling af acne, især aktive udbrud.

Huden afrenses og påføres en Carbon maske, som skal virke i 10 min. så den trænger godt ind i porerne. Carbon masken har den evne at det suger de affaldsstoffer til sig, der ligger i hudens øverste  efter behandlingen påføres en maske som du ligeledes skal ligge med i 10 minutter. En behandling tager omkring 1 time. Behandlingen kan med stor fordel gentages med 2-4 ugers intervaller.

Vi er alle forskellige og derfor er det ikke muligt at forudsige præcist, hvor mange behandlinger, du får brug for, men i gennemsnit skal du bruge 4 til 6 behandlinger for at opnå det ideelle resultat, med alt fra en uge til en måneds interval.

Hvordan føles en Carbon Peel?

Carbon Peeling føles varmt og en smule stikkende, men ikke smertefuldt. Det efterlader huden frisk, klar og glødende. Når de små kulpartikler rammes af laseren vil du kunne høre nogle kliklyde, som kommer når lyset fra laseren absorberer kulpartiklerne.

Hvad kan forventes efter en Carbon Peel behandling?

Hvad kan forventes efter en Carbon Peel behandling? Huden kan se en anelse rød ud efter behandlingen, men det forsvinder normalt inden for et par timer. Resultater kan forbedres ved minimal udsættelse for sol, brug af solcreme med høj faktor. Holdbarheden af behandlingen bestemmes af hudens tilstand, hudtype og din livsstil.

  • Forbedring porestørrelse
  • Forbedring aktiv akne
  • Selve hudfarven bliver klarere
  • Reducerer pigmentforandringer/alderspletter
  • Collagen stimulation, så din hud bliver bedre til at modstå fine rynker
  • En renere og friskere glød
  • Reducerer ”fedtet” hud
  • Fjerner hudorme

Hvad skal jeg gøre før og efter en behandling?

Behandlingen er afslappende, og du kan vende tilbage til normale aktiviteter lige efter din behandling. Dette er altid en god idé, for at beskytte din ansigts hud mest muligt, og forsinke aldringstegn og modvirke hudforandringer. Efter behandlingen skal du selv sørge for at medbringe en ansigtscreme og solfaktor disse produkter er ikke en del af behandlingens pris.

Vi anbefaler Dermalogica’s “solar defence booster SPF 50 til at påføre oven på din normale dagcreme, eller VICHY’s ansigtscreme med eller uden tone også SPF 50. Vi anbefaler disse produkter, Kun fordi vi kender disse produkter. Produkterne kan IKKE købes hos os.

Når du kommer til din behandling, skal du have fjernet makeup og dagcreme. Makeup, dagcreme og solcreme kan anvendes umiddelbart efter behandling.