Hårfjernelse i ansigtet

Uønsket hårvækst i ansigtet kan være en udfordring for mange mennesker. Mange får hårene fjernet på den ene eller anden måde hver anden eller tredie uge, år efter år. Man bruger tid på planlægning af behandlinger – og der er omkostninger ved det ligeledes hver anden eller tredje uge.

Hos EPC-Laser ved vi hvad uønsket hårvækst i ansigtet kan betyde for kundens selvtillid og selvværd. Vi lever i en verden, hvor skønhedsidealer dyrkes ekstremt i medierne – og pudsigt nok så ses ingen med uønsket hårvækst på reklamer, i tv etc. Så det bliver hurtigt en ulige kamp, da vi alle ubevidst finder idealer for vores egen skønhed i medierne. Måske kender du situationen, hvor tiden har været knap for dig eller din skønhedsbehandler har haft ferie, og hvor du står foran spejlet for at gøre dig klar til en aften i byen, men dit øje generes af synet af uønsket hårvækst. Hele aftenen har du dit fokus på problemet og tror at det er det alle andre ser, når de ser på dig. Din aften blev ikke helt den samme, som hvis du lige havde været til en hårfjernelse hos din skønhedsbehandler.

Tænk hvis du med et behandlingsforløb på 4-8 mdr. aldrig igen skal finde dig selv i en situation, hvor uønsket hårvækst belaster dit selvværd.

Hårfjernelse i ansigtet er for både kvinder og mænd; alle skal have mulighed for at vælge et permanent hårfrit look, uanset om det er over læben eller andet sted.

Vil du af med de uønskede hår og samtidig få glat og blød hud, så er en permanent hårfjerning med IPL Laser et godt valg. Vores maskine er med et meget effektivt kølesystem, så behandlingen er smertefri.

Når laser benyttes til fjernelse af hår i ansigtet, skal visse retningslinjer følges både før og efter behandlingen. Dette er vigtigt, så der ikke sker hudforandringer som f.eks hyperpigmentering.

Gratis og uforpligtende opstartssamtale.

Inden du beslutter dig, bedes du læse behandlingsinformationen og samtykkeerklæringen grundigt

Book en gratis og uforpligtende opstartssamtale