haarfjerning-arme

Hårfjerning på arme

Hos EPC Laser bruger vi en IPL laser til hårfjerning arme. Det er en anerkendt og velkendt metode, når laser skal bruges til hårfjerning. Et behandlingsforløb består af flere behandlinger med 1-4 måneders mellemrum. Man skulle tro at alle hår kunne behandles én gang i samme behandling, men det kræver flere behandlinger. Årsagen hertil er at laseren skal ramme hårsækkene, når de er aktive i en vækstfase. Da de nogle gange på skift går i hvilefase, er det ikke alle hår, der kan fjernes på én behandling. Mere om dette længere nede i teksten.

 

Hårfjerning på armene er noget som bliver mere og mere normalt. Det kan være af forskellige årsager at folk gerne vil have fjernet hår på armene. Det er nu muligt med laserteknologi at fjerne hårene permanent på en skånsom metode. Hårene på dine arme kan være mørkere om vinteren end om sommeren og dette er en hyppig årsag til at folk ønsker hårfjerning på arme. Man er vant til lyse hår, der er afbleget af solen om sommeren. Og så kommer vinteren, hårene bliver mørke og du bliver meget opmærksom på de mørke, tykke hår, som du har på armene. Men du behøver ikke længere have lavt selvværd som årsag af tydelig hårvækst på armene. Du kan blive fri af hårene og fri af bekymringerne. Læs med her hvordan.

 

Hvordan virker laser hårfjerning på arme?

Hos EPC Laser bruger vi en høj kvalitets IPL laser. Du kan være helt sikker på at vores laser maskiner generelt er i høj kvalitet og at vi har den nødvendige erfaring til at kunne indstille dem korrekt samt behandle med dem. Laseren som vi hos EPC Laser bruger til hårfjerning arme er en IPL laser af meget høj kvalitet. En IPL laser er en Intense Pulsed Light laser, som virker ved at sende impulser af lys ned til roden af dine hår på armene. Lyset som rammer roden og hårsækken bliver lavet om til en hurtig varme. Denne varme ødelægger hårsækken, så den aldrig mere kan producere et hårstrå. Derfor er hårfjerning arme med IPL laser permanent. Du kan altså slippe for hårene for resten af livet, hvilket gør det nemmere for dig.

 

Hvor mange behandlinger hårfjerning på arme kræver kan afhænge af mængden af hår på området samt hvor stort et område, du ønsker at få behandlet. Hårfjerning på armene kan kræve 4-5 behandlinger på ca. 1-2 år. Som sagt skal håret rammes i en aktiv vækstfase, hvilket gør at hårene i hvilefase ikke tager imod behandlingen. Derfor er det vigtig at få behandlingerne med jævne mellemrum, så alle hår bliver ramt i deres aktive vækstfase. En efterfølgende behandling kan være nødvendigt en meget sjælden gang i mellem for at fange nye hår. Allerede efter få behandlinger kan resultaterne ses. Man er muligvis ikke i mål med alle hårene, men med mange af dem. Hårfjerning på arme er en proces, der kan tage noget tid, men du vil se at det er en god investering, når du ser og mærker resultatet.

 

Den varme som bliver dannet vil du kunne mærke. Det betyder ikke at behandlingen er direkte smertefuld. Vores kølesystem gør netop at smerten ikke føles som smerte. Det kan afhænge en smule af hårtypen. Typisk kan mørke og tykke hår tage bedre imod varmen. De er derfor nemmest at behandle, men kan også af samme årsag være mere smertefulde at behandle. Men smerte er meget forskelligt fra person til person. Derfor er det svært at sige om behandlingen vil gøre ondt på dig. Hvor din smertetærskel ligger ved du nok bedst selv. Det eneste vi kan sige er at de fleste behandlede synes at det er det hele værd, når man bagefter slipper for hår på armene. Og uanset hvad, så er det hurtigt overstået. Der kan være rødmen bagefter, men bivirkningerne er meget få og sjældne.

 

Hvem får fjernet hår på armene?

Kvinder såvel som mænd kan have et ønske om at have færre hår på armene. Det afhænger meget af, hvor store mængder af hår man har. Det kan også afhænge af, hvor mørke de hår, som gror ud, er. Eller det kan være at man har usædvanligt tykke hår på armene. I alle 3 tilfælde kan behåring på armene se meget synligt ud uanset om du er kvinde eller mand. Da kropsbehåring helt konventionelt, er noget som mænd typisk har mere af, er det som regel kvinder, der ønsker hårfjerning på armene. Det er typisk kvinder, som bliver generede af hår på armene. Hårfjerning arme er noget som kan øge dit selvværd, som kvinde. Det kan få dig til at føle sig mere som en kvinde. Og du behøver ikke skjule dine arme længere. Men også som man kan det sagtens være at du har lyst til at reducere mængden af hår på armene. Da er det helt i orden, hvis du gerne vil tage en indledende konsultation for at høre mere om hårfjerning på arme. Mand eller kvinde, så kan IPL laseren hjælpe dig under styring af kyndige eksperters hænder.

 

Kontakt os hvis du ønsker hårfjerning på arme

Går du og overvejer hårfjerning arme, men ved ikke helt om du er en egnet kandidat til det? Eller mangler du mere information eller bare en snak med en specialist for at blive klar til at tage hul på problemet? Glæder du dig til en hårfri fremtid for dine arme? Så skriv eller ring, så vi kan invitere dig ind til en gratis konsultation, hvor vi kan snakke om mulighederne for dig.

 

EPC Laser går op i behandlinger af høj kvalitet. Den høje kvalitet fra vores patientpleje, fra konsultationen og fra rådgivningen går igen i den høje kvalitet, som vores laser har. Både rammerne og værktøjet skal nemlig være i orden for at du kan få et resultat, som du kan blive glad for. Derfor stræber vi efter den bedste kvalitet til dig, der ønsker at finde en klinik, som du kan være tryg ved. Tag kontakt til os og få hårfjerning arme hos EPC Laser.