haarfjerning-arme

Hårfjerning på overlæben med laser

Typisk er hårfjerning på overlæben noget som kvinder er den største målgruppe for. Det er endda et ret følsomt emne for kvinder, hvis de har tydelige dun eller mørke hår på overlæben. Skæg er noget som hører mandens ansigt til, så hvis du ked af hårvæksten på din overlæbe, så kan du med fordel overveje hårfjerning overlæbe hos EPC Laser. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du er mand og har behovet og ønsket om at få en hårfri overlæbe.

Ansigtet er ofte det første folk lægger mærke til ved en person. Derfor er det også ekstra hårdt, hvis der er noget i ansigtet som man ikke er tilfreds med. Det kan være smertefuldt konstant at skulle vokse overlæben samt tage de synlige hår med pincet. Det er samtidig hårdt for huden at skulle igennem voksbehandling gentagne gange. Det ville være rart at slippe helt for at bekymre sig om de irriterende hår på overlæben. Heldigvis er der mulighed for at ændre på uønsket hårvækst i ansigtet og især på overlæben. Ved brug af laserteknologi kan hårene fjernes permanent, så du ikke skal vedligeholde området på andre måder hele tiden. Med laserbehandling kan hårfjerning overlæbe gøre dit liv meget nemmere og meget mere simpelt. Og du skal ikke længere bekymre dig om folk lægger mærke til det. Nyd blot at være hårfri på overlæben.

 

Hvordan fungerer laser hårfjerning på overlæben?

Hårfjerning overlæbe ved hjælp af laserteknologi fungerer ved at lys og varme kan gå ned i huden og ødelægge hårsækkene. Som du nok kan regne ud kan en ødelagt hårsæk ikke producere et nyt hårstrå. Derved bliver hårfjerningen permanent og du skal ikke bliver ved med at bøvle med konstant hårfjerning ved hjælp af andre metoder.

Det er laserlyset som går igennem huden og naturligvis uden at huden overflade bliver brudt. Når laserlyset rammer hårstrået og hårsækken bliver lyset omdannet til varme og denne varme er med til at ødelægge hårsækkene. Når først hårsækken er ødelagt, kan nye hår ikke vokse ud på ny. Det er hårfjerning med laser forklaret på en simpel måde.

Det kan gøre en smule ondt at få laserbehandlinger mod hårfjerning, men det er noget som de fleste typisk fint kan holde til. Derudover kan du opleve at din hud rødmer en smule efterfølgende. Det er en naturlig reaktion på lyset og varmen og går væk efter kort tid. Men det er en god idé at passe på din hud efterfølgende og eventuelt bruge en fugtighedscreme med solfaktor i, hvis du skal være meget udenfor. Rådgivning omkring dette er noget som vi kan klare inden et behandlingsforløb påbegyndes.

 

Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

Når du går i gang med et behandlingsforløb der skal give dig et flot resultat på overlæben, er der nogle få ting, som du skal være opmærksom på. Eksempelvis må du ikke være gravid eller ammende, hvis du vil modtage laserbehandling. Derudover er det sikrest ikke at behandle, hvis du har pacemaker, cancerdiagnose, alvorlige hudlidelser eller lignende. Disse retningslinjer følger EPC Laser, så du ikke risikere komplikationer og følgevirkninger på grund af eksisterende lidelser eller graviditet.

Generelt er hårfjerning ved hjælp af laser er en meget skånsom behandlingsform. Dog kun hvis den anvendes korrekt. Sørg derfor for at blive behandlet af specialister med erfaring. Hos EPC Laser har vi den nødvendige erfaring til at kunne give dig en ansvarsfuld og effektiv behandling med minimum risiko for bivirkninger.

 

Hvilken laser bruges der til hårfjerning på overlæben?

Den maskine, der anvendes til hårfjerning på overlæben, er en IPL laser. Det er en type lasermaskine, som giver en stråle med Intense Pulsed Light. Laserstrålen sender som sagt meget høj energi ned på huden, hvilket gør at den kan trænge igennem huden og ned til hårsækken og roden af håret. Det kan den uden at påvirke hudens overflade. Ved at lyset rammer hårsækken omdannes laserens lys til varme. Jo mørkere et hår, jo mere varme og jo mere effektiv er laserbehandlingen.

For at laserbehandling med IPL virker til hårfjerning overlæbe er det nødvendigt at behandle af flere omgange. Årsagen hertil er at hårsækkene skal rammes i deres aktive fase. Nemlig den fase, hvor håret er i vækst. Det kaldes vækstfasen. Rammes hårsække derimod i hvilefasen eller kastningsfasen, så vil hårfjerningen ikke være effektiv. Derfor skal der behandles flere gange med jævne mellemrum for at ramme alle hår i deres aktive vækstfase.

Hudens overflade er intakt efter en laserbehandling med IPL. Dog kan du opleve rødmen på din hud som om du har været ude i solen og fået lidt for meget sol. En smule hævelse kan også forekomme, men det er en meget normal og mild bivirkning, som du ikke skal bekymre dig om. Skulle værre bivirkninger fremstå bør du naturligvis kontakte os hos EPC Laser, så vi kan vejlede dig og tage hånd om dig.

 

Hårfjerning på overlæben med IPL er en skånsom behandling i forhold til andre metoder, der også kan anvendes til hårfjerning på overlæben. Og så slipper du for voks og andre slidsomme metoder til hårfjerning. Det er en beslutning, som du vil takke dig selv for at have taget.

 

Hvorfor skal du vælge EPC Laser til hårfjerning overlæbe?

EPC Laser er din laserklinik, hvor vores specialister kan afhjælpe dig med forskellige lidelser. Vi er eksperter i laserbehandlinger, så hvis du har behov for hårfjerning overlæbe, så er det et område, hvorpå vi er specialister. Vores erfaring kommer dig til gode i form af en kvalitetsbehandling og et behandlingsforløb, som du er tilfreds med. Derudover får du et resultat, som kan være svært at få andre steder.

Og selvom du ikke er sikker på at du vil påbegynde et behandlingsforløb med hårfjerning på overlæben, så er du velkommen til at kontakte os hos EPC Laser. Vi kan informere dig om alle de faktorer, der kan spille ind før, under og efter behandlingen. Vi kan også vurdere din overlæbe i forhold til, hvilket resultat, du ønsker. På den måde kan du bedst vide, hvad du kan forvente af behandlingen. Og til slut håber vi og stræber vi for at du bliver tilfreds med din behandling for hårfjerning på overlæben.