Permanent hårfjerning til lyse hår

De fleste personer har noget kropsbehåring, som de gerne vil af med. Mange mennesker barberer sig dagligt, men andre blot er generede af hårene i ansigtet, på overlæben, på armene eller andre steder på kroppen. Mange af de hår som irriterer rent kosmetisk, men som man ikke altid barberer af er lyse hår. Men ikke alle metoder fjerner lyse hår.

Alt afhængigt af vores egen hårfarve kan vi jo enten have hovedsageligt mørke hår eller lyse hår på kroppen. Typisk bruges der laser til permanent hårfjerning, men der er også metoder, der virker effektivt og giver gode resultater til lyse hår.

 

Hvad er permanent hårfjerning hos EPC Laser?

Permanent hårfjerning kan være mange ting. Der er forskellige metoder til at fjerne hår permanent. De fleste metoder, som du kan bruge derhjemme til at fjerne hår, er ikke permanente. De er ganske midlertidige. Barbering giver dig et par dage, hvor du er hårfri uanset om det er mørke eller lyse hår. Voks giver dig flere uger, hvor dine hår ikke er så synlige. Men ens for begge hårfjerningsmetoder er at de kun er midlertidige. Det betyder også at de ville skulle gentages igen og igen resten af dit liv. Kun hvis du får lavet permanent hårfjerning kan du slippe for besværet.

 

Hos EPC Laser er vi specialister i kosmetiske behandlinger såvel som smertebehandling. Det er blandt de kosmetiske behandlinger at finder du laserbehandlinger mod uønsket hårvækst. Men en anden metode, som vi også mestrer hos EPC Laser, er elektrolyse hårfjerning. Denne metode er især interessant for dig, der har lyse hår, som du ønsker fjernet.

 

Er det muligt at behandle lyse hår?

Der kan være modstridende oplysninger og informationer, når det kommer til om lyse hår kan behandles og dermed fjernes. Og det kommer naturligvis også an på, hvilken type behandling man tænker på. Men med et simpelt svar: ja, lyse hår kan godt behandles. Med elektrolyse kan lyse hår behandles. Hvis du før har hørt at lyse hår er svære at behandle, så er det muligvis fordi at de er svære at behandle med laser. Men med elektrolyse hårfjerning til lyse hår kan du få bugt med de lyse hår. Eller rettere sagt, vi eksperter hos EPC Laser får bugt med hårene for dig. Du skal blot sidde og slappe af mens vi behandler. Og vupti – efter nogle få behandlinger vil du kunne se resultater.

 

Det kan variere meget, hvor mange behandlinger det kræver før du er tilfreds med resultatet. Naturligvis handler det om, hvor stort et område vi behandler per behandlingsgang. Typisk skal du have 4-5 behandlinger over en periode på 1-2 år. Men også dette kan variere af størrelsen på området og tætheden af hårene. Hårene skal behandles i en aktiv vækstfase for at det virker. Hårene skiftes til at være i voksende, hvile og kastningsfase. Netop derfor kræver elektrolyse hårfjerning flere behandlinger. Det handler nemlig om at ramme hårene i vækstfasen for at behandlingen er effektiv.

 

Hvordan bruges elektrolyse til permanent hårfjerning til lyse hår?

Når du skal behandles med elektrolyse for at få en permanent hårfjerning til lyse hår er elektrolyse en god metode. I modsætning til laser, så kan elektrolyse fjerne lyse hår permanent. Elektrolyse er, som navnet indikerer, en behandling med strøm. Strømmen er ikke farlig, da den er så svag i styrke. Men det er selvfølgelig vigtigt at du ikke lader dig behandle af hvem som helst, når det kommer til elektrolyse. Permanent hårfjerning til lyse hår skal laves af eksperter med erfaring med elektrolyse apparatet.

 

Elektrolyse apparatet er fundet med en tynd nål, speciallavet til formålet. Denne nål føres ned i huden langs et hårstrå og ned i hårfolliklen. Når strømmen rammer hårsækken ødelægges den og den kan dermed ikke lave nye hår. Forskellige typer elektrolyse kan anvendes alt efter behov. Har du også mørke hår som du ønsker behandlet, kan permanent hårfjerning til lyse hår kombineres med laser til hårfjerning af mørke hår.

 

Hvad skal jeg forberede mig på i forhold til fjernelse af lyse hår?

Elektrolyse som permanent hårfjerning til lyse hår er en skånsom behandlingstype, som typisk ikke giver mange eller alvorlige bivirkninger. Du kan opleve rødmen som bivirkning fra behandlingen, Der kan også forekomme små prikker eller huller i din hud. De er maksimum på størrelse med nålen og vil forsvinde med tiden. Men større bivirkninger end det opstår typisk ikke.

 

Hvis din behandler har masser af erfaring bag sig bør behandlingen ikke være smertefuld. Så længe proceduren er udført korrekt skal du ikke bekymre dig om smerter i forbindelse med denne behandling. Også for at undgå komplikationer efter behandlingerne og måske endda efter hele behandlingsforløbet er slut, er det også vigtigt ikke at lade sig behandle med mindre man er overbevist om klinikken og behandlerens erfaring og uddannelse. Vær derfor kritisk, stil dine spørgsmål. Vi hos EPC Laser skal i hvert fald gerne besvare din spørgsmål og tage en åben snak med dig om risici og muligheder.

 

EPC Laser kan tilbyde dig permanent hårfjerning til lyse hår

Som specialistklinik kan EPC Laser tilbyde dig en kvalitetsbehandling og hjælpe dig med at få fjernet dine lyse hår. De lyse hår, som har gået dig på i hvad der sikkert er en meget lang periode, kan vi hjælpe dig med. Hos EPC Laser gør vi en dyd ud af at tage os af vores kunder fra start til slut. Det betyder at du får en god og informativ konsultation til at starte med. På den måde kan vi sikre os at dit behov er ét som vi med sikkerhed kan behandle. Vi kan besvare de spørgsmål, som du måtte have. Vi kan svare på de bekymringer, som du måtte have.

Der handler helt sikkert om at finde en behandler, som du føler dig tryg hos. Det skal gerne være en behandler, som ved alt, der er at vide om permanent hårfjerning og især hårfjerning til lyse hår. Hos EPC Laser får du permanent hårfjerning til lyse hår med behandlinger i meget høj kvalitet udført af specialister.