Permanent hårfjerning til mænd

Permanent hårfjerning er noget, som mange ønsker. Det kan hjælpe dig af med hår, som irriterer dig i hverdagen. Enten fordi de er lange, mørke eller bare sidder et sted på kroppen, hvor de er meget synlige. Det er ikke sjovt at blive påvirket af uønsket hårvækst i hverdagen. Med permanent hårfjerning kan du slippe for barbering og voksbehandlinger, som kan være hårde mod huden. Mænd kan lige så godt som kvinder have behovet for at få fjernet hår. Derfor er permanent hårfjerning til mænd én af de mange mulige behandlinger, som du kan få hos EPC Laser. Få fjernet det uønskede hår på en permanent måde, så du aldrig mere skal tænke på at fjerne hårene selv dagligt eller ugentligt. Få det nemmere med permanent hårfjerning til mænd.

 

Kan mænd også få fjernet hår permanent?

Mænd er lige så gode kandidater til permanent hårfjerning, som kvinder er. Faktisk kan mænd være bedre kandidater end kvinder til laser hårfjerning. Især er det en fordel, hvis du som mand har mørke hår, som du gerne vil have fjernet. Denne type hår er nemlig nemmere at fjerne end lyse hår. Lyse hår kan dog fjernes med elektrolyse hårfjerning, så det kan vi hos EPC Laser også godt klare for dig. Så tænk ikke at permanent hårfjerning ikke er for mænd, for det er det i høj grad. Og du vil takke dig selv for at have gjort det og for at have givet dig selv en mere simpel og hårfri hverdag.

Typisk er det kvinder, som har et større ønske om at være hårfri, da glatte ben og en hårfri overlæbe er noget at stræbe efter. Permanent hårfjerning gør at du, kvinde såvel som mand, kan slippe for en masse barbering og voks. Det kan spare dig for en masse tid. Der kan være mange årsager til at mænd gerne vil have laser hårfjerning mænd. Udover de meget synlige steder som skæg i ansigtet eller hår på hænder eller arme, kan mænd også få fjernet hår i næse eller ører. Typisk vil nogle mænd også gerne af med hårvækst på brystet eller i nakken. Uanset hvor du gerne vil have permanent hårfjerning som mand, så kan EPC Laser hjælpe dig.

Permanent hårfjerning for mænd giver dig altså mere tid i hverdagen til andre ting. Det gør det meget nemmere og tidssparende at gøre sig klar til en bytur eller bare at gøre sig klar om morgenen.

 

Hvordan foregår laser hårfjerning for mænd hos EPC Laser

Permanent hårfjerning for mænd kan foregå på forskellige måder. Laser hårfjerning bliver lavet med en IPL laser. IPL står for Intense Pulsed Light, der betyder at laseren ved hjælp af lys kan have en effekt på hårene og hårsækkene inde i huden. Laser strålerne går ind og rammer hårsækken. Lyset omdannes til varme, som er med til at ødelægge hårsækken, så den ikke længere kan producere hår. Således kan man komme hårene til livs og du kan slippe for at barbere dem. Efter få behandlinger vil du begynde at kunne se resultater og kan glæde dig til en mere hårfri hverdag.

En anden type behandling som giver permanent hårfjerning er elektrolyse hårfjerning. Det er ikke det samme som behandling med laser. Der fungerer ved at en speciel nål bliver ført langs hårstrået og ned til roden af hvert enkelt hårstrå. Her vil elektrisk strøm ødelægge håret og roden, så et nyt hår forhindres i at vokse frem. På denne måde kan lyse hår også behandles og derfor fungerer elektrolyse hårfjerning godt sammen med laser hårfjerning. Kombineret kan disse 2 metoder virkelig hjælpe til permanent hårfjerning for mænd.

 

Hvad skal du som mand vide inden behandlingen?

Et behandlingsforløb tager typisk 4-8 måneder, men det kan afhænge af hvor mange hår, der skal fjernes. Det kan også afhænge af om laser hårfjerning skal kombineres med elektrolyse hårfjerning. Uanset hvad, så kan du roligt lave denne investering. Hvorfor vente med permanent hårfjerning. Permanent hårfjerning til mænd er noget, som du lige så godt kan få lavet tidligere end senere. Det er nemlig tiden efter behandlingen, som betyder noget. Den tid, hvor du ikke længere har den uønskede hårvækst. Den tid, hvor du slipper for barbering. Den tid, hvor du kan nyde at du tog en god beslutning.

 

Det afhænger af typen af hår, der behandles, om behandlingen er mere eller mindre smertefuld. Typisk kan mørke og tykke hår gøre en smule mere ondt. Generelt føles laserstrålen som en elastisk, der bliver svirpet mod din hud. Afhængigt at hårtypen samt din egen smertetærskel gør det så mere eller mindre ondt. Men uanset hvad, så er smerten kortvarig. Vores erfaring siger at det ikke er en smerter, der ikke er til at holde ud.

Vores effektive kølesystem er med til at mindske smerten og rødmen bagefter, så du ikke skal bekymre dig om at skulle udholde stor smerte. Laser hårfjerning for mænd behøver ikke være smertefuld og hos EPC Laser gør vi, hvad vi kan for at det ikke skal gøre ondt. Langt de fleste kunder melder tilbage at det har været det hele værd. For hvad er en smule prikken i forhold til at være sluppet af med hårene permanent – resten af livet.

Kun få personer er ikke egnede til at få permanent hårfjerning med laser. Det kan være i forbindelse med hudlidelse, pacemaker i brystet, kræftdiagnose og lignende. Vi skal nok klæde dig godt på med informationer og screene dig for om du er egnet til behandlingen.

 

Hvorfor skal du vælge EPC Laser til permanent hårfjerning?

Når du skal have udført permanent hårfjerning, mænd bør vælge EPC Laser fordi vi går op i høj kvalitet i vores behandlinger. Vi ønsker at du som kunde kommer ind med et behov og et ønske og at vi som klinik kan sørge for at du får hjælp til dit behov. Vi ønsker at rådgive dig i forhold til alle de spørgsmål og bekymringer, som du måtte have.  Uanset om du vælger laser hårfjerning mænd eller ej, så laver vi en vurdering af problemet sammen med dig til første konsultation. Vælg derfor EPC Laser, hvis du ønsker permanent hårfjerning for mænd.