Kosmetisk laserbehandling

Kosmetiske laserbehandlinger er især til dig, der er utilfreds med en lidelse eller en tilstand på din hud, som er ren kosmetisk. Går du rundt og er utilfreds i længere tid kan du gå hen og blive rigtig træt af det eller ked af det. Føler du dig ikke tilstrækkelig eller føler du at andre fokuserer på noget bestemt ved dig, som gør at de ikke kigger dig i øjnene? Så kan det være at du er motiveret til at få en kosmetisk behandling. Det er dog ikke noget som andre skal bestemme for dig. Du skal selv tage beslutningen. Du kan eventuelt basere beslutningen på, hvor meget mere livskvalitet du vil få ud af at gennemføre den ønskede kosmetiske laserbehandling.

Én ting er helt sikkert. Og det er at de negative følelser ikke er sunde at gå rundt med. Så enten handler det om at finde sig i ens udseende eller gøre noget ved det. Vi anbefaler at du tager kontakt til os, hvis du overvejer kosmetiske laserbehandling. Så kan vi hjælpe dig med at afklare, hvordan et behandlingsforløb ville se ud. På den måde er du bedre udrustet til at tage den beslutning, der er bedst for dig.

 

Hvad er kosmetisk laserbehandling

Kosmetisk laserbehandling er når du, ved hjælp af laserbehandling, kan rette på noget ved dit udseende, som ikke har nogen fysisk effekt. Der er ikke nogen fysisk smerte forbundet med problemet. Problemet eller lidelsen er ren kosmetisk. Sommetider kan et kosmetisk problem dog blive værre af at gå og være træt af det. Derfor kan du overveje kosmetisk laserbehandling for at slippe af med kosmetiske lidelser og tilstande.

 

Kosmetiske årsager til at få laserbehandling

Som nævnt er der mange forskellige årsager til at få kosmetisk laserbehandling. Mange har uønsket hårvækst. Hårvækst der generer, enten psykisk eller fysisk er med til at motivere folk til at få hårvæksten fjernet – og allerhelst permanent. På den måde skal man nemlig ikke fortsætte resten af livet med barbering og voks. Med permanent hårfjerning er én af de kosmetiske laserbehandlinger, som du kan få udført hos EPC Laser.

Har du fået en tatovering, som du har fortrudt? Det kan være fordi du er vokset fra den tatovering, som du fik lavet som 18 årig, fordi du har fundet ud af at de kinesiske tegn betyder ”nudelsuppe” eller fordi du som voksen ikke alligevel synes at du kan identificere dig med at have en bamse på håndleddet. Tatoveringsfjernelse med laser kan vi hos EPC Laser ligeledes udføre. Vi stræber efter at tilbyde behandlinger med så få bivirkninger, som muligt. Således kan du komme af med den uønskede tatovering på en skånsom måde.

Pigmentforandringer i form af pigmentpletter eller pigmentfejl kan også drage nytte af kosmetiske laserbehandlinger.

 

Hvordan foregår kosmetisk laserbehandling

En behandling, som er kosmetisk, foregår typisk med en IPL laser. Denne type laser fungerer ved hjælp af Intense Pulsed Light. Det er deraf navnet IPL laser kommer. Højenergi lys bliver sent igennem det øverste hudlag for at nedbryde eksempelvis hårsæk eller blækpartikel. Det kommer naturligvis an på typen af behandling, hvordan der behandles. Men i hovedtræk er behandlingen for hårfjerning med laser og tatoveringsfjernelse med laser den samme. I hvert fald bliver samme type laser anvendt. Også pigmentforandringer og pigmentpletter kan behandles med en Intense Pulsed Light Laser. Ens for tatoveringsfjernelse og behandling af pigmentforandringer er at pigmenter, enten naturlige eller fra tatoveringsblæk rammes. Derved udskilles de gennem kroppen. På den måde kommer du pigmenterne til livs og har mulighed for at få din hud tilbage til en pæn og perfekt tilstand. Andre kosmetiske behandlinger kan inkludere hårfjerning af lyse hår med elektrolyse, som giver dig et permanent og pænt resultat. Elektrolyse er dog ikke en laserbehandling, men foregår med nål og strøm. Metoden er stadig skånsom selvom den kan lyde indgribende.

 

Hvem kan modtage kosmetisk laserbehandling

Langt de fleste kan modtage kosmetisk laserbehandling. Dog er selv videnskaben usikre på effekten af strålerne, skulle de komme i nærheden af et foster eller en ammende kvinde. Derfor behandles der som hovedregel ikke på gravide eller ammende. Af helt andre og åbenlyse årsager behandles der ikke på kræftramte eller personer med pacemaker opereret i brystet. Derudover kan man ikke blive behandlet, hvis man lider af en alvorlig hudlidelse, har eksem eller lignende. Hos EPC Laser tager vi nemlig ikke chancer med din hud og med din krop. Når vi behandler, er det på en ansvarsfuld måde, hvor du skal føle dig helt tryg ved at lægge din hud i vores hænder. Vi behandler med respekt for din krop, da vi ved at du skal leve med din krop resten af dit liv. Af samme årsag vil vi gerne hjælpe dig af med de kosmetiske gener, som du måtte have og som kan behandles med laser.

Nogle bestemte tatoveringer kan også være lavet med så farlige farver at de ikke er gode at behandle af den simple årsag at man ikke ved, hvordan farvepartiklerne vil reagere på at blive slået i stykker. De tvinges jo til at blive udskilt og denne proces skal foregå igennem patientens krop. Vi yder en ansvarsfuld behandling og derfor beskytter vi også vores patienter imod uønskede bivirkninger. Det føler vi er vores ansvar som laserspecialister.

 

Laserbehandling hos EPC Laser

Hos EPC Laser udfører vi forskellige slags kosmetiske behandlinger. Det er lige meget for os om du er kommet til at få en tatovering, som er lidt pinlig, eller om du har hårvækst i næsen, som du gerne vil af med på en permanent og holdbar måde. Vi behandler dig efter dine behov. Det vi sikrer er at behandlingen er af høj kvalitet og stemmer overens med de sikkerhedsprocedurer og foranstaltninger, som vi er trænet i.

Hos EPC laser møder du flere specialister med erfaring i laserbehandlinger. Er der noget, som du er i tvivl om, enten før, under eller efter en behandling, kan vi svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med dine bekymringer. Vi tager altid en konsultation med dig først, så vi er sikre på at du ønsker den kosmetiske behandling og at du vil blive glad for den.