Laserbehandling mod arvæv

De fleste forestiller sig at der ikke er noget at gøre ved arvæv. Du tænker måske at når der først er kommet arvæv, så er det kommet for at blive. Men sådan behøver det ikke være. Arvæv kan påvirkes, så det ikke er så tydeligt. Og det er chancen for at du kan blive mere tilfreds med din hud. Arvæv kan nemlig være irriterende. Mest af kosmetiske årsager. Det kan påvirke selvværdet rigtig meget, hvis et ar er meget synligt. Det kan være at arvævet er meget synligt eller buler ud fra huden. Laserbehandling kan bidrage til at arret bliver mindre synligt og mere glat.

Du kan have fået arvæv af forskellige årsager. Hos EPC Laser kan være sikker på at få en professionel behandling samt rådgivning, der kun omhandler arvævet og ikke årsagen til, hvordan du fik arvævet. Sommetider kan det være relevant, hvordan arvævet er opstået, men du skal ikke bekymre dig om at skulle forklare private psykiske problemer fra din fortid til os. EPC Laser er her for at gøre dit liv nemmere og mere bekymringsfrit. Det er vores mål.

 

Typiske årsager til laserbehandling mod arvæv

Der kan være mange årsager til at du ønsker laserbehandling arvæv. Du kan have et ønske om at fjerne arrene efter eksempelvis en operation eller en forbrænding. Uanset hvor arrene sidder, så er det ikke rart at blive mindet om et dårligt sygdomsforløb eller en slem forbrænding. Derfor er der mange, der vælger at få behandlet arrene med laser. Det kan mindske synligheden af arrene til et minimum. På den måde kan du bedre se fremad i stedet for konstant at blive husket på, hvordan du fik arvævet.

En anden typisk årsag til laserbehandling mod arvæv er acne. Nogle personer får meget slem acne i deres ungdom. I længden kan acne i en svær grad give en masse arvæv i ansigtet. Denne type arvæv forsvinder ikke nødvendigvis med årene. Laserbehandling kan hjælpe med at fjerne arrene i dit ansigt, så du ikke skal være så bevidst omkring dine acne-fyldte år.

Derudover er der de personer, der har været igennem en hård tid. Typisk mennesker der har haft en depression og som resultat deraf, har gjort skade på dem selv i form af snitsår. Den form for fortid er aldrig rar at blive mindet om. Og det kan påvirke en resten af livet, hvis snitsårene ikke så nemt kan skjules. Det kan være eksempelvis på underarmene. Men uanset om du har arvæv på armene, på benene eller andre steder på kroppen, så er det vigtigt at du ved at du kan blive hjulpet hos EPC Laser.

Der kan naturligvis forekomme arvæv af flere årsager end de nævnte. Uanset hvordan du har fået arvæv kan du komme til en konsultation hos EPC Laser og vi vil vurdere, hvordan vi kan hjælpe med at blive tilfreds med dit arvæv.

 

Hvad er en arvæv behandling?

En arvæv behandling kan være mange ting. Man kan få et ar gjort pænere ved hjælp af kirurgi. Derudover findes der mange midler på internettet som reklamerer med at de kan fjerne arvæv. Vær dog opmærksom på at arvæv ikke nødvendigvis kan fjernes med en creme eller en olie. Sørg for at bruge dine penge på en type behandling, som har en bevist effekt. Derfor anbefaler vi laserbehandling som arvæv behandling. Det er nemlig en skånsom type behandling, men som alligevel har en chance for at gå ind og påvirke arvævet i forhold til struktur og farve. Det kan gøre en verden til forskel i forhold til synlighed af arret.

 

Hvordan fjernes arvæv med laser?

Arvæv behandling kan hjælpe med at mindske synligheden af dit arvæv. Laseren der anvendes til arvæv er en LightForce laser og behandlingen hedder en Deep Tissue Laser Therapy. Denne type laserbehandling kan gøre dine ar meget mindre synlige uden at ødelægge hudoverfladen. Det er næsten lige meget, hvor på kroppen arvævet sidder. EPC Laser kan behandle arvæv på hele kroppen. Der kan ligeledes være forskel på om arret er rødt, mørkt eller hvidt. Ar er røde, hvis blodkarrene er udvidede. Typisk kræver disse typer ar ikke så mange behandlinger. Mørkfarvet arvæv kan have fået den mørke farve fra sollys. Beskyt derfor også dit ar med en solcreme med høj faktor i løbet af behandlingsforløbet. Hvide ar har ingen pigment i sig. De er typisk blevet ødelagte. Det kan være sværere at behandle hvide ar.

Behandlingen foregår ved at laseren rammer huden med små laserstråler. Disse går ind og laver mikroskopiske kontrollerede skader i huden. Huden bliver på den måde tvunget til at reparere sig selv igen. Med denne skånsomme behandling undgår du at huden bliver for skadet og at sårdannelse opstår. Du kan opleve en rød, varm og hævet hud lige efter behandlingen, men denne effekt skal nok forsvinde igen. Denne behandlingsform kan påvirke arvævet meget, så det forsvinder mere og mere, lidt efter lidt.

Det er svært at sige hvor mange behandlinger det kræver før du er i mål med dit ar. Det kommer også an på om målet er at mindske synligheden en smule eller om målet er at mindske synligheden så meget som muligt. Typisk kræver det et sted mellem 3 og 5 behandlinger. Men nogle arvævstyper kan kræve flere behandlinger mens andre kan kræve færre. Husk at holde nogle uger pause mellem behandlingerne. Men dette kan EPC Laser være med til at vurdere, så du får lige præcis de behandlinger, som du har behov for.

 

Hvorfor skal du vælge EPC laser til arvæv behandling?

Når du skal vælge klinik skal du først og fremmest vælge en klinik, som du har tillid til. Kender du ikke noget til klinikker med speciale i laser, så tag til en gratis konsultation og få mere information. Dette kan hjælpe dig med at undersøge om klinikken har de specialister, som du har behov for til din arvæv behandling.

EPC Laser er en specialklinik med ekspertise indenfor laserbehandling og herunder arvæv behandling. Du får altid en gratis opstartskonsultation, hvor arvævet vurderes i forhold til et behandlingsforløb. Vælg derfor EPC Laser til behandling af arvæv og få et ansvarsfuldt og godt resultat.