Laserbehandling mod tennisalbue

Føler du ofte ubehag på grund af en tennisalbue, som generer dig? Så kan det være en god ide at komme i gang med en behandling. Uanset hvilken slags behandling. Det er bare vigtigt at begynde på en form for behandling for at problemet kan forsvinde eller i det mindste begrænses.

Du kan risikere at problemet og smerterne bliver kroniske, hvis ikke du enten aflaster eller behandler. Det kan afhænge af hvor fremskredent problemet er, om du skal aflaste eller påbegynde behandling. Du kan behandle en tennisalbue på mange måder. Men ved at behandle en tennisalbue med laserbehandling får du hurtigt resultater at se og at mærke. Man kan blandt andre metoder behandle en tennisalbue ved hjælp af en operation. Det er dog en indgribende og hård metode og behandling. Det er ikke altid fordelagtigt at bruge kirurgi som løsning, hvis du kan undgå det. En tennisalbue laserbehandling er en form for behandling, hvor vævet i albuen bliver stimuleret ved hjælp af laser. Det er skånsomt for albuen og du kommer hurtigt til at kunne mærke at du er i bedring. Er du blevet nysgerrig på hvordan laserbehandling af en albue fungerer, så læs med her hvor du kan få mere information om hvad en tennisalbue er og hvordan det kan behandles.

 

Hvem får tennisalbue?

En tennisalbue er en overbelastet albue. Navnet kommer af at din albue især belastes, hvis du løfter noget med hånden mens albuen er bøjet. Eksempelvis en tennisketcher. Denne handling og især hvis den er gentaget ofte kan give tennisalbue. Men modsat hvad man kalder problemet, så er en tennisalbue ikke kun noget som folk, der spiller tennis, får. Det er noget som alle kan risikere at få. I forbindelse med bestemte sportsgrene eller ved arbejde der medvirker til ensformige bevægelser, kan man risikere at få tennisalbue.  Som regel er det mest personer over 40 år, som oplever at have problemer med en tennisalbue. Men især hvis du dyrker sport på elite plan skal du være opmærksom på at passe på dine led.

 

Lidelsen tennisalbue skyldes for det meste at der har været en konstant eller hyppig overbelastning af albuen eller underarmen. Sommetider kan tennisalbuen smerte mindre ved at du aflaster din arm. Andre gange er tennisalbuen for fremskreden. Da vil du helt klart komme længst med eksempelvis en laserbehandling mod tennisalbuen. 

 

Hvad er fysiologien bag en tennisalbue?

En tennisalbue kan forklares ved at starte med de muskler som hånden bruger hver eneste gang du skal strække dine fingre. Det kan også være hver gang du skal knytte din hånd at disse muskler bliver aktiverede. Musklerne går selvfølgelig helt nede fra hånden og helt op til albuen. De sidder fast lige der hvor du kan mærke din knogle på din albue. Mellem musklerne og knoglen er der noget bindevæv. Dette bindevæv skal være sundt og raskt for at du har en velfungerende albue. Hvis man har en tennisalbue er det dette bindevæv, som har taget skade. I det tilfælde er bindevævet bristet en smule der, hvor musklerne sidder ved knoglen i albuen. Ved at bindevævet brister er der høj risiko for at der går betændelse i vævet. Inflammationstilstande er ikke usandsynlige. Desværre medvirker betændelse til de frygtelige smerter, som en tennisalbue kan give. Derfor anbefales laserbehandlinger til en smertende tennisalbue, da det kan reparere samtidig med at det lindrer.

 

Hvordan ved man om det er en tennisalbue?

Er du usikker på om det, som du har er en tennisalbue, så kan du nemt selv undersøge det. Der er nemlig nogle helt klare tegn på om man har tennisalbue. Et symptom er smerter ved knoglen på ydersiden af albuen som effekt af en bevægelse. Du kan også opleve en ømhed i området, hvis du påfører tryk. Sommetider vil du kunne mærke at du ikke kan bruge din hånd, dine fingre eller dit håndled optimalt. Smerten kan også stråle op i underarmen fra albueledet. Og det er ikke spor sjovt at gå rundt med den type smerte. Mærker du nogle af disse symptomer kan du kontakte EPC laser og overveje laserbehandling mod tennisalbue.

 

Er du stadig i tvivl om det du har er tennisalbue kan du lade dig undersøge af en laserspecialist. EPC Laser er en klinik fyldt med eksperter i at lindre smerter og i at laserbehandle tennisalbuer. Derfor vil det også være en simpel undersøgelse hos EPC Laser der kan hjælpe til at diagnosticere dig. Når først det er afklaret om der er tale om en tennisalbue eller ej, kan behandlingen begyndes. 

 

Få den rette laserbehandling mod tennisalbuen

Med den rette tennisalbue laserbehandling kan du opnå gode resultater forholdsvis hurtigt. Du vil opleve at du nemmere kan bruge din arm uden de smerter, som du uheldigvis var blevet så vant til. Hverdagen bliver nemmere ved at påbegynde det rette behandlingsforløb. Og er du elite sportsudøver vil du muligvis kunne genoptage din træning efter et godt forløb med tennisalbue laserbehandlinger.

 

EPC laser er en speciallægeklinik specialiseret i at lindre smerter med laserbehandlinger. Da det er en ikke særlig invasiv form for behandling er det noget af det mest skånsomme, hvor du dog stadig helt tydeligt kan mærke en forskel. Laseren kan gå ind og fjerne betændelsestilstande i kroppen. EPC står for Exceptional Professional Care og det er lige præcis det du får, hvis du skal i laserbehandling for tennisalbue. Da EPC Laser kun arbejder med laseren som redskab er de specialister, og især i tennisalbue laserbehandlinger.

 

Alle specialister hos EPC Laser har den rette ekspertise og erfaring, der skal til for at udføre laserbehandlinger. Laserbehandlinger skal give patienten gode resultater og det er klinikken mål at din tennisalbue kan behandles med lindring og reparation af leddet som mål. Den største fordel ved laserbehandling af albuen er faktisk at du kan undgå operation. Ved operation skal leddet arbejde meget hårdere for at komme sig. Hvis du har muligheden for at få styr på din tennisalbue med et skånsom behandlingsforløb med laser, så tag den og kom af med din tennisalbue. Laserbehandling af albue er en effektiv og skånsom metode til at lindre dine smerter. Få din tennisalbue behandlet hos EPC Laser.