Om EPC-Laser

EPC Laser ApS er en speciallægeklinik for laserbehandling, som udelukkende beskæftiger sig med terapeutisk og kosmetisk laserterapi. Vi har igennem en årrække erfaret laserbehandlingernes fortræffeligheder gennem behandling af vores patienter i egen praksis og endda ved behandling af vore egne skavanker. Laserterapi er anerkendt som eller som supplement til medicinsk behandling ved behandling af patienter i hele verden – og nærmest os i Tyskland og Polen mod syd og i vores skandinaviske nabolande Sverige og Norge. Herhjemme i Danmark halter kendskabet og anerkendelsen af terapeutisk laserbehandling langt bag efter resten af verden, hvilket vi ser som vores mission at gøre noget ved. Vores kosmetiske laser er en 3i1 IPL laser med et virkelig effektivt kølesystem, således kan permanent hårfjernelse foretages smertefrit.

Alle klinikkens behandlere har gennemgået kurser i laserbehandling, håndtering af apparaturer og sikkerhedsprocedurer og er altså alle certificerede laserbehandlere.

Vores mission

EPC-Laser tilbyder målrettede og kombinerede behandlinger i forbindelse med smertelindring, velvære og skønhed. Vi har en kundeorienteret tankegang og vil sørge for at have fokus på at ydelser og priser er afstemt i forhold til priser på samme ydelser i det område vi er placeret.