Målsætning

Holdet bag EPC Laser ApS har startet denne klinik for laserbehandling for at informere om og udbrede kendskabet til laserbehandlingens fortræffeligheder. Udelukkende ved brug af laserlys som energikilde er vi i stand til at behandle rigtig mange lidelser, som både kan være af akut eller kronisk karakter. Vi vil gerne udbrede kendskabet til laserbehandling, så stadig flere og flere patienter kan få øjnene op for en behandlingsform, som uden bivirkninger kan lindre smertevoldende sygdomstilstande, reducere eller helt fjerne inflammation og hævelse – dette på en noninvasiv måde, så du som patient kan undgå f.eks. operative indgreb. Fordelen ved laserbehandling er tillige, at du som patient oftest kan reducere eller igen helt fjerne brugen af receptpligtig og andre former for medicin.

Gennem flere år har vi erfaret, hvorledes langt de fleste af vores patienter har direkte gavn af den terapeutiske laserbehandling – enten som eneste behandlingsform eller som et vigtigt supplement til deres terapi.

Det er vores ambition, at flere og flere patienter i fremtiden vil blive tilbudt terapeutisk laserbehandling – og også blive henvist til denne behandlingsform. Succesfulde behandlinger vil være en vinding for alle parter – både set fra patientens men i høj grad også fra et mere samfundsøkonomisk synspunkt.

Men een ting er terapeutisk laserbehandling – en anden ting er kosmetisk laserterapi. Vi har valgt at tilbyde begge felter indenfor laserterapi. En støt stigende efterspørgsel på kosmetiske behandlinger betyder, at vi med IPL-laserbehandling kan tilbyde permanent hårfjernelse til både mænd og kvinder over 18 år. At være med til at sørge for, at vores patienter eller klienter på denne måde kan højne deres velvære og selvværd, er at mål i sig selv for vores klinik. På længere sigt vil vi med vores kosmetiske laserbehandlinger kunne udvide vores behandlingstilbud til også at omfatte fjernelse af rynker, pigmenteringer, tatoveringer, strækmærker og ar. Ligeledes bliver der mulighed for at få carbonpeeling, som får din hud til at se yngre ud med større vitalitet. Og endelig vil karsprængninger, akne, rosacea, psoreasis og lignende udfordringer i huden kunne afhjælpes med vores laserbehandlinger