Smertelindrende laserbehandling

Flere mennesker end man tror går rundt med smerter, om så det er midlertidige smerter eller kroniske smerter. Nogle har muskelsmerter, mens andre har smerter i led. Der er også dem, som kæmper med kroniske hovedpiner eller slemme migræneanfald. Nogle har tinnitus, som de ønsker at blive fri af eller om ikke andet, få dæmpet symptomerne på. Fælles for alle lidelser er at det påvirker hverdagen i høj grad, når man skal tage højde for ens smerter. Muskelsmerter begrænser dig i hverdagen og det gør ledsmerter også i høj grad.

Hvis du kæmper med smerter, så overvej at få smertelindring ved hjælp af laser. Læs mere om smertelindrende laserbehandling her og kontakt klinikken, hvis du er interesseret og har behov for et behandlingsforløb.

 

Hvornår er smertebehandling med laser en mulighed?

Smertebehandling med laser er en mulighed ligeså snart du har en smerte som sidder i dine muskler eller i dine led. Det kan være forstrækninger, spændinger, tennisalbuer,  og meget andet. Smerter af denne type behandles typisk med en IV Deep Tissue Therapy Laser som har mulighed for at trænge igennem væv og ind til der, hvor problemet er. Helingsprocessen bliver fremskyndet, så din krop har mulighed for at reparere sig selv. Smerterne vil forsvinde i den proces, hvis du giver det en chance og får det antal behandlinger, som anbefales.

Du kan også benytte dig af vores smertelindrende behandling, hvis du døjer med hovedpine. Nogle gange kan en hovedpine være ødelæggende for din hverdag. Især, hvis den ikke stopper efter kort tid. Hovedpine kan behandles af en bestemt type laser hos EPC Laser. I modsætning til muskelsmerter og ledsmerter behandles hovedpine med en LightForce FX klasse 4 laser. Denne laser er god til at øge blod tilførslen, hvor laserens lys rammer væv og celler. Det har den effekt at cellerne bliver boostet til bedre at kunne formere sig og reparere sig selv. Denne behandling anbefales til dig med migræne, kronisk hovedpine, tinnitus eller spændingshovedpine. På den måde kan du komme ud af det fængsel som det er at have overdøvende smerter konstant.

 

Laser teknologi mod muskelsmerter

Den laserteknologi som oftest anvendes til smertelindring er LLLT. Det står for Low Level Laser Therapy. Det er også din sikkerhed for at behandlingen er skånsom og mild. Men samtidig effektiv og du vil hurtigt mærke en forskel i de smerter som har været symptomer på din skade.

I modsætning til nogle kosmetiske laserbehandlinger, så kan LLLT give en rar fornemmelse af varme. Kosmetiske behandlinger kan give smerte, når hår eller tatoveringer skal fjernes. Men når smerteskal lindres med laser er det tværtimod en nærmest behagelig følelse at få behandling. Lasere der giver en LLLT behandling kan ikke altid føles, men hvis de kan, er det normalt med en varme, der gør dig afslappet. Denne varme kan sammenlignes lidt med massage til musklerne eller leddene inde i din krop. Og allerede efter første behandling varer lindringen ved i et stykke tid.

Derudover er behandlingen kortvarig, da den virker effektivt. Laseren kan afgive meget energi på kort tid. Derfor får du hurtigt opfyldt dit behov for behandling. Effektive behandlinger er noget som vi ved at vores patienter værdsætter.

 

Hvordan foregår smertebehandling hos EPC Laser?

Fra du henvender dig hos EPC Laser til du er færdig med dit behandlingsforløb er det vores mål at tage hånd om dig og dine problemer. Vi hjælper dig så godt vi kan på de forskellige stadier i behandlingen, så din behov er opfyldt og dine spørgsmål undervejs bliver besvarede.

Hos EPC Laser starter vi altid med en konsultation, der omhandler laserbehandling som smertelindring. Vi tager udgangspunkt i din smerte, så behandlingsforløbet kan skræddersyes dit problem om så det er muskelsmerte, ledsmerte eller en anden type smerte.

Første gang du skal behandles vil du blive bekendt med vores IV Deep Tissue Therapy Laser. Den er fremstillet af LiteCure Medical, som du kan læse mere om i denne artikel. Denne type laser kan give dig den Low Level Laser Therapy, som så skånsomt kan lindre dine smerter. Behandlingerne kan tilpasses enhver situation og patient. Det er en meget vigtig faktor, da alle smerter ikke kan behandles ens. Laseren kan skrues ned og op på fra 0,5 W til 25 W. På den måde kan specialisten vurdere behovet og tilpasse laseren behovet.

Et behandlingsforløb med smertebehandling kræver sjældent kun én behandling. Typisk skal der flere behandlinger til, før du kan mærke resultater. Og det er helt normalt. Kroppen skal have lov og tid til at opfatte og reagere på behandlingen.

 

Smertelindring med laser fra LiteCure Medical

LiteCure designer medicinske lasere, som er med til at sikre rehabilitering og smertelindring i hele verden. Deres maskiner er skabt til sundhedsspecialister, som ønsker at kunne behandle patienter og hjælpe dem med deres smerter. Maskinerne skabt af LiteCure er af meget høj kvalitet og LiteCure stræber efter den højeste ydeevne, så du kan være sikker på at der bruges en maskine, som kan gøre det, den lover at kunne gøre. Vi hos EPC Laser står inde for de maskiner, som vi benytter og dermed også IV Deep Tissue Therapy Laseren af mærket LightForce fra LiteCure Medical.

 

Vælg EPC Laser og få effektiv smertelindring

Smertelindrende behandling med laser er en effektiv metode til at kunne lindre og fjerne smerter. Denne type behandling kan EPC Laser tilbyde dig. Med specialister indenfor netop laserbehandlinger kan vi tilbyde en behandling af høj kvalitet, hvor du som patient er i centrum.

Men specialister er ikke nok. Det rette værktøj er nødvendigt. Derfor bruger EPC Laser klinikken de bedste laser maskiner på markedet. Til smertelindring er det lasere fra LiteCure Medical. Disse lasere kan give IV Deep Tissue Therapy, som reducerer smerten og betændelsestilstandene, som er dem, der giver dig smerte.

EPC Laser ville heller ikke være en god klinik uden de engagerede specialister. Det er disse specialister, som har erfaring med behandlingerne. De kan derfor vejlede dig på en god måde, hvor du bliver involveret. Uanset om du søger laserbehandling af muskelsmerter eller laserbehandling af ledsmerter, så kan EPC Laser hjælpe dig.