Terapeutisk laserbehandling

Vores klinik er blandt de første i vores område der har investeret i en klasse IV Deep Tissue Therapy Laser fra firmaet LiteCure Medical.

Smertelindring med laser, uden brug af medicin er hovedformålet ved behandlingen af personer med akut eller kronisk smerte. Vi kan nu tilbyde en ikke-kirurgisk terapiform, som i sandhed har evnen til helt at eliminere eller signifikant kan reducere din smertetilstand. Uanset om det er en tennisalbue, eller noget andet.

Fem til ti korte behandlinger med vores kraftfulde klasse IV Laser er alt hvad der skal til for at skabe positive resultater i dit liv. Klasse IV laseren skyller nærmest vævet med lyspartikler (fotoner), som giver energi til de beskadigede celler og øger blodtilførslen til det smerteramte område. Dette udløser en kaskade af helingsreaktioner i din krop, reducerer inflammationen og giver derved en reduktion eller endda en total fjernelse af smertefornemmelsen. Behandlinger tager kun ganske få minutter, men den terapeutiske effekt fortsætter med at lindre og hele i lang tid efter at du har forladt klinikken.

Vi har stor erfaring med både smertebehandling og genebehandling, som tinitus også på migræne og kroniske hovedpiner kan vi gøre en forskel.

Det er EPC-Laser´s mål, at vores klienter skal kunne yde i sit liv og leve sit liv uden smerte – “Gain Without Pain”.