Hovedpiner

Alle der lider af hovedpiner, ved hvor ødelæggende sådanne lidelser og kroniske tilstande kan være.

En smerte betegnes som kronisk når den har været konstant i 3 måneder, kroniske hovedpiner betyder ofte et indtag af medicin der på sigt kan skade organerne, migræne er en hovedpine type der ikke er konstant og derfor ikke betegnes som en kronisk tilstand, men når et anfald melder sig er det en invaliderende tilstand for den ramte.

Vi hos EPC-Laser har et mål, vi vil hjælpe med at reducerer medicinforbrug, og formindske hyppigheden af anfald. Det gør vi ved behandling med en Lightforce FX klasse 4. Laser, fra LightCure. Laserens lys ”skydes” ind i kroppen, hvor den i kontakt med vævet og cellerne, skaber aktivitet. Cellerne boostes så de formerer sig hurtigere, der dannes nye kapillærer i det væv hvor der er ”skade”. De nydannede kapillærer gør at blod tilførslen i området forøges og dermed sker en iltning af vævet og kroppen har fået hjælp til at fikse sig selv.

Når vi behandler hovedpiner, er der flere aspekter der tages med i vores overvejelser når vi planlægger et behandlings forløb. Herunder:

  • Tilstand for muskler i området; ryggen, skuldre og skulderblade.
  • Spændinger i nakke og kraniekant.
  • På kraniet, hvor smerten bevæger sig eller sætter sig.
  • Pande og tinding, som et standard område.
  • Kindben og tinding, som et standard område.
  • Kæbe led og tinding, som et standard område.

Vi ved at vi kan gøre en forskel med vores behandlinger.

Et behandlingsforløb for smertelindring af hovedpiner ligger i vores kategori der hedder ”mellem” – et forløb på 10 behandlinger er det vi anbefaler for at få de bedste muligheder for at få en varig forbedring. Det er ikke sikkert at hovedpinerne aldrig kommer igen, men anfaldene vil være reducerede og medicinforbruget dermed ofte nedsat væsentligt. Alle vores behandlingsplaner sammensættes individuelt og korrigeres fra gang til gang når vi har talt om hvordan tilstanden er.