Nakkesmerter

Nakkesmerter er svære at distrahere fra. Derfor bør de undgås. Men skulle du være så uheldig at have fået en nakkesmerter, som du ikke kan slippe af med igen, så kan vi hos EPC Laser hjælpe dig. En smerte er defineret som kronisk, hvis den varer mere end 3 måneder. Der findes også spændingssmerter og især i nakken. Nakken er meget udsat og har i høj risiko for at blive skadet, da vi har mere og mere stillesiddende arbejde. Vi glemmer at rette ryggen og sænke skuldrene. På den måde kan man nemt få nakkesmerter, og de kan være svære at komme af med, når de er kommet. Om en smerte er kronisk eller ej er underordnet. De fleste personer med nakkesmerter er kandidater til smertelindrende behandling.

 

Hos EPC Laser kan vi undersøge dine nakkesmerter til en konsultation. På den måde kan du hurtigt finde ud af at om vi kan hjælpe dig af med dine nakkesmerter. Hvis du går rundt til hverdag med nakkesmerter, så har du højst sandsynligt ikke særlig meget overskud. Derfor bør behandling ikke udskydes. Med mere overskud i hverdagen kan du også bedre forebygge, så du undgår nakkesmerter en anden gang.

 

Hvad skyldes nakkesmerter?

Typiske årsager til at du har nakkesmerter er myoser, hold i nakken og lignende. Det kan også være relateret til en diskusprolaps, hvis du døjer med nakkesmerter. Nogle gange kan nakkesmerter brede sig ud og stråle ud i armene. Derfor er det vigtigt at få behandlet smerterne inden det spreder sig til andre led og muskler.

 

Nakkesmerter kan være relateret til en fysisk aktivitet, som du har udført. Det kan også være resultatet af en ikke fysisk aktivitet, nemlig at sidde ved kontorbordet for længe uden at skifte stilling. Det er en mere og mere hyppig årsag på grund af mere og mere stillesiddende jobs. Hos EPC Laser oplever vi at mange henvender sig til os og at en stor del af disse har fået spændingerne ved at sidde foran deres computerskærm på arbejdet.

 

Derudover kan bilsammenstød og piskesmæld være en hyppig årsag til nakkesmerter. Sidst men ikke mindst spiller psykiske faktorer samt generne og arvelighed også ind. Du kan altså have nakkesmerter som ung, da du er disponeret for det i dine gener. Og den psykiske faktor ligger i at folk med psykiske problemer har mere tendens til nakkesmerter.

 

Så nakkesmerter kan skyldes alt lige fra gener og arvelighed til fysiske traumer. Uanset hvordan du har fået nakkesmerterne kan vi hos EPC Laser hjælpe dig af med dem igen. Alt dette er med til at påvirke dig og dit liv i en retning, hvor du har mangel på overskud og må tage meget hensyn til, hvad din nakke kan holde til. Ville det ikke være rart at blive fri for nakkesmerterne? Så læs med videre, hvor vi vil løfte sløret for, hvordan du slipper af med nakkesmerterne.

 

Hvordan behandles nakkesmerter?

Ved hjælpe af LLLT kan nakkesmerterne behandles på en skånsom metode. LLLT er Low Level Light Therapy, som betyder at svagt lys sendes ind til det smertefulde område og virker ved at varme området op. Det har en helende effekt idet det øger blodtilførslen. Derudover frigør det affaldsstoffer fra musklen, så du kan få en muskel detox og give området en ny og frisk start. Med LLLT får du desuden en antiflammatorisk behandling, som modvirker enhver betændelsestilstand, som skulle sidde og genere i området ved nakken.

 

LLLT fungerer ved at svage laserstråler kan gennemstråle huden og arbejde sig ind til det smertende område. Typisk virker laseren med 10-500 mW. LLLT kan genopbygge væv, som har haft det hårdt og som er overbelastet eller spændt. Det handler om at finde den type behandling, som passer bedst til din nakke. Sommetider er smerten blevet så slem at fysisk genoptræning kan være svært. I dette tilfælde er laserbehandling en alle tiders mulighed, da behandlingen er passiv fra din side. Du skal blot modtage den behagelige behandling og vente på at nakken har det bedre.

 

Laserbehandling af nakkesmerter

Til laserbehandling af nakkesmerter bruges den smarte LLLT teknologi. Den er ideel til nakkesmerter, da de både kan anvendes til akutte smerter såvel som kroniske lidelser. Laseren kan samtidig tilpasses hver enkelt patient. På den måde kan behandlingen passe på en prik til behovet eller problemet hos hver enkelt patient.

 

Ved laserbehandling af smerter frigives der endorfiner, som er med til at lindre smerterne meget øjeblikkeligt. Dette er årsagen til, at du typisk kan mærke virkningen af laserbehandlingen med det samme. Denne virkning kan aftage en smule et stykke tid efter behandlingen, men vil så vare ved i længere og længere tid, jo flere laserbehandlinger du får mod dine nakkesmerter.

 

Hvis du har smerter i nakken er din muskel sikkert hævet, rød og øm. Alt dette hjælper laserbehandling med LLLT på. Den lækre varme gør området smidigt lidt efter lidt og det er i høj grad med til at mindske smerten og ømheden.

 

Få dine nakkesmerter behandlet hos EPC Laser

Hos EPC Laser kan du få dine nakkesmerter behandlet nemt og let. Det kræver blot nogle få behandlinger, før du kan mærke en forskel. Behandlingerne er hurtigt overståede. Dette er en fordel for dig, der har en travl hverdag i forvejen. Behandlingerne skal helst ikke være så tidskrævende, at de stresser mere end de hjælper. I det tilfælde vil du blot få flere nakkesmerter, end du havde før. Men med kort varighed slipper du nemt og hurtigt samtidig med, at du opnår gode resultater med den effektive laser.

 

Når du skal have laserbehandlinger mod nakkesmerter er det vigtigt, at du vælger den rette behandlingsklinik. Det er nemlig vigtigt at have de rette maskiner til behandlingerne. Men endnu mere vigtigt er det, at de specialister, der skal betjene maskinen, er erfarne og har ekspertise indenfor brug af laser. Hos EPC Laser har vores specialister de rette kurser og den rette erfaring til at kunne behandle nakkesmerter. Kontakt os med henblik på en konsultation, så du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine nakkesmerter.